Priser

Behandling 60 min – 700 kr.
Behandling 90 min – 900 kr.

Ayurvedisk hälsorådgivning med pulsläsning

60 min.
Pulsläsning för att fastställa rådande dosha och identifiera eventuella obalanser i kroppen. Råd ges baserade på den information som kommer fram i pulsläsningen.

Yogamassage
En djup massage där musklerna först värms upp och därefter behandlas med yogabaserade stretchar. Yogamassage är en behandlingsform som påverkar hela kroppen och når de djupare bindvävsstrukturerna. Efter önskemål och behov anpassar jag behandlingen till dig.

Yogamassage är en effektiv och unik form av kroppsbehandling där jag använder en kombination av massage och yogabaserade muskeltöjningar för att öppna och balansera kroppen. Jag behandlar alltid hela kroppen och använder både mina händer och fötter för att behandla förkortade och stela muskler.

Som avslutning ger jag en nacke- och huvudmassage som följs av en vila i tystnad. Massagen är djupt avslappnande. Jag använder varm sesamolja som är bra för alla kroppstyper och utför behandlingen på en madrass på golvet.

Abhyanga
Abhyanga är en mycket behaglig helkroppsmassage med varm olja. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. Abhyanga är speciellt välgörande vid vata-obalanser samt under hösten och vintern.
Garshan
Grashan är en helkroppsmassage som renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden. Den förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. Behandlingen avslutas med en oljemassage. Garhan är en utmärkt behandling vid kaphaobalanser samt då mycket slaggprodukter ansamlas i kroppen. Behandlingstid 60 min.
Kati chikitsa
Kati chikitsa är en traditionell ayurvedisk ryggbehandling med lätt oljemassage och värmebehandling över axlar och rygg. Behandlingen avslutas med att ryggen masseras med varma tygbollar fyllda med örter och oljor. Är som balsam för stela ryggar och axlar.
Mind Massage

MindMassage innebär att du får en klassisk massage samtidigt som du guidas i att vara närvarande av en röst från en cd/ljudfil. Du får en ordentlig massage, precis som en vanlig klassisk massage men du och jag pratar inte med varandra under behandlingen. Detta ger dig möjlighet att slappna av i både kropp och sinne.

 

Efter MindMassagen är din rygg genomarbetad och du har fått prova hur medveten närvaro kan hjälpa dig att stilla dina tankar på ett enkelt och lättillgängligt sätt. MindMassage motverkar stress och ger möjlighet till total avslappning och återhämtning.