Kurser 2023

 

Mindfulness

Lär dig få balans i livet och leva i nuet. Du får med dig kunskaper för att komma igång och använda mindfulness för ett ökat välbefinnande i vardagen. Vid åtta kurstillfällen får du bland annat lära dig fokusera på det viktiga, minska stress och oro, öka tålamodet och sova bättre. Läs mer om hela programmet här.

 

Mindfulness Self-Compassion

Med självmedkänsla blir det lättare att uppmärksamma när vi tex är stressade och möta livets utmaningar på ett vänligare och mer hållbart sätt. Självmedkänsla ger oss en utvecklad känslomässig stabilitet som gör det möjligt att återhämta oss från sårade egon och kunna erkänna våra tillkortakommanden, förlåta oss själva och bemöta både oss själva och andra med omtanke och respekt. Läs mer om hela programmet här.

 

Sorgbearbetning
Kursen är speciellt framtagen för dig som drabbats av olika sorger, förluster och förändringar. Utbildningen ger dig tillgång till en konkret metod för att långsiktigt och bestående bearbeta din sorg och smärta – oavsett vad som orsakat den. Läs mer om hela programmet här.