Jag hjälper dig vända ditt underläge

När spelarna har tappat greppet över en fotbollsmatch, lägger tränaren om taktiken inför andra halvlek. På samma sätt behöver det vara i livet. Genom utbildning och egna erfarenheter är jag tränaren som ser vad du behöver förändra för att kunna vända ditt underläge.

Ibland börjar tillvaron skava. Jobbet kanske inte känns meningsfullt längre, kroppen kanske värker. Eller så har vi bara en diffus känsla av att något saknas i livet. Vi har tillfälligt tappat kontrollen över livets match. Jag har varit där flera gånger i mitt liv.

Jag ändrade mina förutsättningar

Som invandrarbarn från Finland var jag varken svensk eller finsk. Jag lärde mig inte svenska förrän i trean, och hade ingen att identifiera mig med. Men på något sätt hittade jag styrkan att acceptera mig själv precis som jag var – unik och lite annorlunda.

Jag lyckades vända ett underläge och skapa nya förutsättningar alldeles på egen hand. Vetskapen om att jag har den där styrkan i mig har varit avgörande flera gånger i mitt liv.

Jag var den enda med läsglasögon på kursen

Som 50-åring blev jag arbetslös efter att ha vantrivts länge på jobbet. Jag tröståt och var dålig på att ta hand om mig själv och min kropp. Jag förstod att jag behövde en ordentlig förändring, och istället för att bara börja gå till gymmet anmälde jag mig till en PT-utbildning.

Alla andra på utbildningen var vältränade unga människor mellan 20 och 30 år. Med mina läsglasögon hängande runt halsen, missnöjd och lite plufsig stack jag ut rejält från mängden. Känslan av att vara annorlunda och ha sämre förutsättningar än andra, påminde mig om lågstadietiden. Det fick mig att inse att om jag bara kunde stå ut känslan av att vara annorlunda och obekväm under en kort period, kunde det bli hur bra som helst.

Nu kan jag hjälpa andra

Mitt sätt att möta utmaningar har alltid varit att lära mig mer. Jag har provat olika metoder och utbildat mig. Resultatet är en hel bukett av utbildningar i olika metoder och behandlingsformer. Samtidigt som jag har hjälpt mig själv, har jag skapat förutsättningar för att kunna hjälpa andra. Jag har gått från spelare till tränare.

Jag reder ut vad som håller dig tillbaka

Om du ständigt tittar på klockan, räknar ner dagarna till helgen och tröstäter i soffan istället för att ta hand om dig själv, behöver du kanske hjälp att vända din match. Du behöver inte veta vilken sorts hjälp du behöver, det tar vi reda på tillsammans.

Vi börjar med ett 45 minuter långt samtal för att ta reda på vad du behöver precis där du är just nu.

Kontakta mig på: eliisa@infor2halvlek.se, så bokar vi en tid som passar för ditt första samtal.

Mina olika behandlingar och metoder:

Ayurvedisk hälsorådgivning, ayurvedisk massage, yoga-massage, personlig träning, samtalsterapi, hypnos, mental träning och sorgebearbetning.